Hejsan kompisar! Vi ville bara ta tillfället i akt att berätta lite matnyttig info kring SMS Park i Uppsala. Som rubriken berättade så är vi i full gång med att sätta upp nya skyltar i staden – kort och gott kommer parkeringen med SMS Park bli mycket smidigare.  


Vad innebär detta?
I början av september kommer nya och tydligare instruktionsskyltar att sättas upp i staden, allt för att göra parkeringen enklare för er. Detta förväntas hålla på i lite drygt en vecka. Ingen anledning till oro, givetvis kommer det inte att påverka dig som användare. Du kan fortsätta parkera precis som vanligt – via appens karta kan du enkelt se var du kan använda oss.


Lite om närområdet
Du visste väl om att vi även finns i stora delar av Stockholm? Från Nacka till Norrmalm, Solna till Södermalm – oss hittar du på över 2000 platser.

Vi har ett samarbete tillsammans med Betala P vilket gör det möjligt för dig att parkera med oss längs gatorna i innerstaden i Stockholm. Det finns inga skyltar på plats – appen ger dig istället förslag på närliggande platser.

Ha en fortsatt fin dag!