Från och med den 1 oktober har antalet betalleverantörer för mobil parkering minskat från fem till två i Uppsala kommun. SMS Park är en av dem, något vi är väldigt glada över.

Vad har hänt?
Redan i början av september byttes alla instruktionsskyltar ut. Det har gjort att det både är enklare och tydligare för boende i staden att betala sin parkering via SMS Park. Med SMS Park kan du både boende- och korttidsparkera – allt på ett och samma ställe.

Hur gör jag?
Du väljer själv om du vill betala din parkering via SMS eller via vår app. Det är helt upp till dig och dina preferenser helt enkelt. Instruktioner om hur du går tillväga finns på alla våra snygga skyltar. Vår app finns att hämta på Appstore och Google play.

Pendlar du till Stockholm?
Du visste väl om att vi även finns i stora delar av Stockholm? Från Nacka till Norrmalm, Solna till Södermalm – oss hittar du på över 2000 platser. Vi har ett samarbete tillsammans med Betala P vilket gör det möjligt för dig att parkera med oss längs gatorna i innerstaden i Stockholm. Det finns inga skyltar på plats – appen ger dig istället förslag på närliggande platser.

Ha en fortsatt fin dag!