En guide till Mitt Garage
Alright, vi tar det från början. I dagarna släppte vi en ny uppdatering av vår app som gör det möjligt att sätta sin personliga prägel på sin SMS Park-användning. Kort och gott kan man välja en ikon för sin bil, tillhörande färg och till och med ge den ett smeknamn – detta så att det blir enklare att se om du valt rätt fordon.

Steg 1: Öppna appen, men det förstod ni förmodligen

Steg 2: Klicka på fordonsväljaren som finns längst upp i appen

Här inne hittar du en lista på de fordon som du parkerar med, precis som vanligt. Det är här inne som du kan lägga till nya fordon att parkera med.


Steg 3: Sätt din personliga prägel

Genom att klicka på pennan som finns till höger om ditt fordon så kommer du till en helt ny vy. Det är här inne som själva magin kommer in i leken.


Varmt välkommen till ditt egna lilla garage! Det är här inne som du får möjlighet att ge ditt fordon en personlig touch – skapa igenkänning.

– Smeknamn
Passa på att ge ditt fordon ett smeknamn så att du med säkerhet vet att du valt rätt när du parkerar. Kanske något i stil med “Jobbilen”? Du kommer säkert på något roligare än så. Låt fantasin flöda.

– Modell
Parkerar du med en combi, eller kanske till och med en dinosaurie? Här ger du ditt fordon ett utseende. Återigen, som en säkerhet att du vet att du valt rätt fordon.

– Färg
Här väljer du lämpligast den färg som ditt fordon har. Svårare än så är det inte.