Innan SMS Park betalade större delen av boråsarna sin parkering med mynt. 2012 startade vi, tillsammans med Borås djurpark, ett pilotprojekt med förhoppningen att få folk att betala sin parkering med mobilen istället. Resten är som man brukar säga: “historia”.

Efter ett finfint samarbete med djurparken så bestämde sig Borås för att ta in SMS Park på fler ställen. Spola fram bandet till dagens datum: Idag görs hälften av alla parkeringsköp i Borås med SMS Park. Shirley Clamp, Carolina Klüft och Daniel Norgren. Alla kommer från Borås. Rent statistiskt betyder det alltså att minst två av dessa har parkerat med SMS Park. Svindlande.

Användningen av SMS Park har ökat med 22% i Borås jämfört med motsvarande tid förra året. Kul!

Borås föredrar parkering via mobilen      

1 oktober började Borås sätta huvor över stadens parkeringsautomater med instruktioner om hur man betalar parkering via mobilen. Detta för att synliggöra de mobila alternativen – bland annat SMS Park – ännu mer. Detta innebär ingen förändring för dig som användare, du kan fortsätta parkera med oss precis som vanligt.

Boendeparkering med SMS Park     

Du visste väl att du även kan köpa långtidsbiljetter med SMS Park i Borås? Håll utkik i appen för att se om du står vid en en boendeparkeringszon.