Vi vet alla hur det fungerar – stressen som uppstår när man letar parkering. Kanske har hen barn i baksätet som börjar bli otåliga eller kanske har hen ett viktigt möte med chefen. Du fattar poängen. Tur är det väl då att det finns en app som heter SMS Park.

Vår app har sedan länge haft en kartfunktion som gör det möjligt att på ett enklare sätt se vart vi finns. Kruxet med denna är bara att den har varit lite småklurig att hitta – fram tills nu. Vi har släppt en ny uppdatering av appen som har gjort kartan mer lättillgänglig. När du klickat in dig på “Zon” i huvudmenyn så möts du av en ny vy. Självklart finns möjligheten att välja en närliggande zon eller att manuellt söka på en zon kvar. Vad som däremot är nytt är att kartan nu också är synlig – klickar du på denna kommer du direkt in i kartan och kan starta din parkering.

Vi har även gjort det lättare för dig att välja mellan kartan eller den mer traditionella zon-listan, som du ser på den högra bilden ovan. Om du startar en parkering via kartan så kommer appen ihåg detta och per automatik väljer det vid nästa parkering. Välj det som passar dig själv bäst helt enkelt! Vi föreslår givetvis att du använder kartan, den är supersmidig.

Tack för att du tog dig tid och läste!