Hejsan, kul att du hittade hit!

Från och med nästa vecka kommer du att kunna stifta bekantskap med våra fina instruktionsskyltar på parkeringsplatser i Nyköping. Kort och gott innebär det att du kommer kunna betala din parkeringsavgift med SMS Park i staden – smidigare parkering helt enkelt!

Hur fungerar SMS Park?
Du väljer själv om du vill starta din parkering via SMS (en funktion som inte funnits i Nyköping tidigare) eller via vår app. Instruktioner om hur du går tillväga hittar du på våra fina skyltar som finns på parkeringsplatsen. Ett tips är att använda dig av appen – med den kan du både förlänga din parkering och få förslag på närliggande parkeringsplatser. Appen finns att hämta på Appstore och Google play.

Lite om Stockholm
Pendlar du till Stockholm? SMS Park finns från Nacka till Norrmalm, Solna till Södermalm – oss hittar du på över 2000 platser. Vi har ett samarbete tillsammans med Betala P vilket gör att du kan parkera med oss längs gatorna i innerstaden i Stockholm. Det finns inga skyltar på plats – appen ger dig istället förslag på närliggande platser.