Nya skyltar på väg!
Hejsan, kul att du hittat hit! Vi vill gärna ge dig lite info om SMS Park. Snart kommer vi börja sätta upp nya skyltar i centrala Växjö. Från och med 1 juni kommer antalet betalleverantörer för mobil parkering minska från tre till två. Vi är en av dem som är kvar efter att vi har skrivit nytt avtal med kommunen – kul!

Hur påverkar detta mig?
Inte supermycket egentligen. Snart kommer nya och tydligare skyltar att sättas upp i staden för att fortsätta göra parkeringen smidig för dig. Ingen anledning till oro, du kan fortsätta parkera precis som vanligt under omskyltningen. Ett tips är att använda vår app SMS Park. Med den kan du enkelt se var du kan parkera. Faktum är att det faktiskt bara behövs en app för parkering i Växjö. Härligt, eller hur?

Kort om vår app:
Vår app går att använda i nästintill hela vårt avlånga land – från norr till söder. Vi har faktiskt Sveriges mest omtyckta parkeringsapp, vilket vi självklart är väldigt glada för. Om du inte testat den ännu – gör gärna det! Den kommer göra parkeringen ännu lite smidigare.

Här hittar du mer info om oss i Växjö, där kan du även ladda ned vår app!