I Stockholm finns SMS Park på över 2 000 områden – däribland på gatorna i innerstaden, i de flesta parkeringsgarage och på alla kommunala avgiftsbelagda parkeringsplatser. SMS Park finns också i flera närliggande kommuner. Sveriges mest omtyckta parkeringsapp!

Här är fyra smarta tips i appen som gör din parkering ännu enklare.

1. Hitta parkering på kartan

Med SMS Park-appen kan du parkera över hela Stockholm på gator, torg och i de flesta parkeringsgarage. Du söker enkelt med kartfunktionen i appen för att se var närmsta parkeringsplatsen finns samt vilken zon det är.

2. Förläng din parkering

Du kan när som helst – och var du än är – ändra din sluttid eller avsluta parkeringen. Det gör att du slipper stressa eller oroa dig för parkeringsböter. Samtidigt betalar du bara för den tid du står parkerad.

3. Missa aldrig en betalning

Alla parkeringsköp du gör betalar du månaden efter. Du kan själv välja vilket betalsätt som passar dig. Genom att lägga in ditt betalkort riskerar du aldrig att missa en betalning. Då debiteras ditt betalkort automatiskt en gång varje månad så att du slipper tänka på fakturan.

4. Parkera i tjänsten

Kör du i tjänsten? SMS Park har även en företagslösning. När du parkerar i tjänsten får ditt företag en samlad månadsfaktura med dina parkeringsköp – så att ni slipper jobbiga kvitton. Det går enkelt att växla mellan privat och företagsläge i appen. Läs mer om parkering för företag!

Ladda ned appen här!

SMS Park finns på 260 orter över hela Sverige, med andra ord behöver du bara en app.

Om tjänsten

Parkera med SMS Park-appen i hela Stockholm. Starta när du kommer, avsluta när du åker. På så vis betalar du för den tid du står parkerad. Lägg till ett betalkort i appen eller välj att få månadsfaktura över dina parkeringskostnader. Kika gärna på kartan för att se var i Stockholm du kan parkera med SMS Park.