Om företaget

Inteleon grundades 2009 med syftet att lansera en betaltjänst för parkering som helt och hållet skulle kunna ersätta befintliga P-automater. Resultatet blev SMS Park som idag är en tjänst som fungerar för alla, oavsett mobiloperatör, kontantkorts-/abonnemangsform eller mobiltelefon. Idag är SMS Park en av de ledande tjänsterna i Sverige för parkeringsköp.

Vår vision är att göra parkering smart och enkelt. Parkering ska inte vara krångligt eller förknippat med p-böter utan något som går snabbt och smidigt. För att nå dit satsar vi på Inteleon mycket på vår företagskultur för vi vet att för att bli riktigt bra krävs grymma medarbetare som utvecklar både sig själva och företaget.

Uppmärksamhet

2015 blev Inteleon uppmärksammat på Sweden Technology Fast 50 som Sveriges tredje snabbast växande bolag i teknologibranchen. Tidigare har vi även blivit nominerade till Sweden Technology Fast 50 Rising Stars 2 gånger och även blivit omnämnda på IDG HIT-listan.

Årsredovisning 2016

Årsredovisning

Ladda hem och läs Inteleons senaste årsredovisning.
Inteleon årsredovisning 2016

Karriär

Läs mer om oss och hur det är att jobba hos oss på vår karriär-sida. Där hittar du också lediga tjänster eller kan göra en spontanansökan om du tycker att vi verkar vara ett intressant bolag att jobba hos.

Gå till vår karriär-sida

Kontakta oss

0772 - 10 10 10

kundservice@smspark.se

Inteleon AB, Box 2037, 403 11 Göteborg