Så här fungerar SMS Park

Att använda mobilen för parkering tycker vi är lika självklart som att borsta tänderna. Skillnaden är att oavsett om du använder vår App eller SMS så går det på under två minuter.

Om tjänsten

Med SMS Park parkerar du på ett enklare sätt. Starta när du kommer, avsluta när du åker. På så vis betalar du för den tid du står parkerad och du får en månadsfaktura över dina parkeringsköp.

SMS Park hittar du över hela Sverige.

video thumbnail

Parkera med SMS Park

App-parkering

I vår app har vi samlat allt du behöver för att underlätta din parkeringsvardag. Vi vill att det ska vara smidigt för dig att både hitta, förlänga och betala för din parkering, oavsett var du befinner dig. Appen finns på App Store, Google Play, samt Windows Store. Gör saker lite smidigare för dig – ladda ned appen idag.

SMS-parkering

Vår SMS-tjänst är perfekt för dig som är på språng. Allt som krävs är att skicka ett SMS för att starta din parkering och ytterligare ett när du vill avsluta. Vi kommer under tiden din bil står parkerad påminna dig om att du har en pågående parkering.

Se exempel

Det lönar sig att använda mobilen

På vissa platser tar vi ut en serviceavgift för att täcka driftkostnader. I dessa fall är den specificerad på våra skyltar och i appen. Avgiften är max 2,90 kr via app och 5 kr via SMS. Du kan välja hur du vill betala för dina parkeringar via Mina sidor.

Pappersfaktura: 25 kr

Elektronisk faktura: 0 kr

Kortbetalning: 0 kr

SMS Park gör din vardag enklare

Skaffa appen nu

Ladda ned