Upptäck Falkenberg med SMS Park

Parkera i närheten av våra sköna semestertips i Falkenberg

 

Ladda ned vår app
Hitta parkering

Falkenberg

Hallands dolda skatt

Falkenberg är en stad med en rik historia. Här har man både garvat läder, exporterat spannmål och tillverkat glas. Under sena 1800-talet byggdes även en av Sveriges mest kända bryggerier i staden – som finns kvar än idag. Idag är Falkenberg en populär sommarort med sina fina stränder, sitt sköna strandbad och mysiga stadskärna.

 

Fler sommartips i Sverige

Topp 3 tips i Falkenberg

Våra medarbetares guldkorn

1. Unna dig en pizza hos Lilla Napoli i Falkenberg – kanske finns det ingen godare Napolitansk pizza i Sverige. Glöm däremot inte att förbeställa din pizza för när degen tar slut, då stänger också pizzerian.

 

2. Promenera i naturreservatet Morups Tånge. Här kan du njuta av ett rikt fågelliv och beskåda både den ståtliga fyren och det vackra öppna landskapet.

 

3. Om du har vägarna förbi den välsorterade Laxbutiken i Heberg så är det ett måste för alla fiskälskare. Väl där kan du även passa på att testa glasscafét som ligger precis bredvid.

Om tjänsten

Slappna av med SMS Park – parkera på ett enklare sätt under din semester. Starta när du kommer, avsluta när du åker. På så vis betalar du bara för den tid du står parkerad och du får en månadsfaktura över alla dina parkeringar.

Med vår app kan du parkera på en mängd olika platser runt om i Sverige. Vi finns på över 250 orter – från Boden i norr till Ystad i söder. SMS Park gör det enkelt och smidigt för dig att parkera och du slipper ägna dig åt kluriga beräkningar av hur lång tid du ska stå parkerad – med oss väljer du sluttid själv.

Ladda ned vår app