Upptäck Lysekil med SMS Park

Parkera i närheten av våra sköna semestertips i Lysekil

 

Ladda ned vår app
Hitta parkering

Lysekil

En havsnära pärla

Fiskestaden och skärgårdsdrömmen Lysekil är ett välbesökt turistmål i Bohuslän under sommaren. Denna ljuvliga västkustort har förutom närheten till havet ett stort utbud av friluftsaktiviteter att erbjuda – allt från dykning till klättring med mera. Om du planerar att besöka den svenska västkusten under sommaren är Lysekil väl värt en del av din tid.

 

Fler sommartips i Sverige

Topp 3 tips i Lysekil

Våra medarbetares guldkorn

1. Om du befinner dig i området under vecka 32 (5-10 augusti) är kappseglings tävlingen Lysekil Women’s Match nästintill ett måste. Blicka ut över den adrenalinfyllda tävlingen och sug in den härliga stämningen.

 

2. Beskåda Bohusläns landskapsdjur – Knubbsälen – på en sälsafari du sent kommer att glömma.

 

3. Ett klassiskt sommarnöje är krabbfiske. Allt du behöver är en klädnypa, ett snöre, en hink med vatten och en liten matbit – sen är det bara att vänta på krabborna och passa på att njuta av den fina omgivningen.

Om tjänsten

Slappna av med SMS Park – parkera på ett enklare sätt under din semester. Starta när du kommer, avsluta när du åker. På så vis betalar du bara för den tid du står parkerad och du får en månadsfaktura över alla dina parkeringar.

Med vår app kan du parkera på en mängd olika platser runt om i Sverige. Vi finns på över 250 orter – från Boden i norr till Ystad i söder. SMS Park gör det enkelt och smidigt för dig att parkera och du slipper ägna dig åt kluriga beräkningar av hur lång tid du ska stå parkerad – med oss väljer du sluttid själv.

Ladda ned vår app