Upptäck Marstrand med SMS Park

Parkera i närheten av våra sköna semestertips på Marstrand

 

Ladda ned vår app
Hitta parkering

Marstrand

Västkustpärlan

Seglarstaden, badorten och skärgårdspärlan – kärt barn har många namn. Marstrand är sedan århundraden tillbaka en av Sommarsveriges storfavoriter, och det med rätta. Med sitt havsnära läge har kuststaden en dragningskraft utöver det vanliga. Här finns det mängder av fantastiska restauranger, mysiga gator att strosa runt på och en hel arsenal av badmöjligheter. Ett besök här är med andra ord så nära en självklarhet man kan komma under somrarna för många.

 

Fler sommartips i Sverige

Topp 3 tips på Marstrand

Våra medarbetares guldkorn

1. Käka den berömda fish’n chips och skagenklämma på Arvidsons kiosk och fisk nere i hamnområdet.

 

2. Prova på Scuba diving eller Stand up paddle i det fina Marstrandsvattnet.

 

3. Ta en kaffe och bulle på Strandverket bistro vid södra inloppet till Marstrands hamn. Väl där rekommenderar vi dig att ta dig en titt i konsthallen som ligger granne med bistron.

Om tjänsten

Slappna av med SMS Park – parkera på ett enklare sätt under din semester. Starta när du kommer, avsluta när du åker. På så vis betalar du bara för den tid du står parkerad och du får en månadsfaktura över alla dina parkeringar.

Med vår app kan du parkera på en mängd olika platser runt om i Sverige. Vi finns på över 250 orter – från Boden i norr till Ystad i söder. SMS Park gör det enkelt och smidigt för dig att parkera och du slipper ägna dig åt kluriga beräkningar av hur lång tid du ska stå parkerad – med oss väljer du sluttid själv.

Ladda ned vår app