Upptäck Orust med SMS Park

Parkera i närheten av våra sköna semestertips på Orust

 

Ladda ned vår app
Hitta parkering

Orust

En sommarklassiker

Orust har minst sagt en anrik historia. Redan för 11 000 år sedan drogs människor till denna natursköna plats. Det är en av de öar runt om i Sverige som verkligen visar sitt rätta jag under årets mittpunkt. Under sommaren tredubblas antalet människor på ön och det är lätt att förstå varför: Oändliga badmöjligheter, fin natur och trevliga restauranger.

 

Fler sommartips i Sverige

Topp 3 tips på Orust

Våra medarbetares guldkorn

1. Parkera i Tuvesvik och ta färjan ut till Käringön, Gullholmen eller Hermanö och upplev den vidunderligt vackra naturen.

 

2. Restaurang & Café Bryggvingen på Lyr erbjuder dagsfärsk fisk och skaldjur – ett hett tips är avnjuta middagen på deras fina uteservering, det blir så mycket trevligare så!

 

3. Ta en guidad tur bland kossor och blomster på ekologiska gården Holm Kalvhagen i Henån.

Om tjänsten

Slappna av med SMS Park – parkera på ett enklare sätt under din semester. Starta när du kommer, avsluta när du åker. På så vis betalar du bara för den tid du står parkerad och du får en månadsfaktura över alla dina parkeringar.

Med vår app kan du parkera på en mängd olika platser runt om i Sverige. Vi finns på över 250 orter – från Boden i norr till Ystad i söder. SMS Park gör det enkelt och smidigt för dig att parkera och du slipper ägna dig åt kluriga beräkningar av hur lång tid du ska stå parkerad – med oss väljer du sluttid själv.

Ladda ned vår app