Upptäck Smögen med SMS Park

Parkera i närheten av våra sköna semestertips på Smögen

 

Ladda ned vår app
Hitta parkering

Smögen

Skaldjurens mecka

Smögen är inte bara en av landets allra populäraste semesterorter, det är även Sveriges alldeles egna skaldjurs-paradis – här kan man hitta det bästa havets frukter har att erbjuda. Inte nog med det, Smögen hushåller även fantastiska badmöjligheter för såväl badkrukan som fisken-i-vattnet-typen. Hit flockas tusentals turister varje sommar, vi rekommenderar att du blir en av dem!

 

Fler sommartips i Sverige

Topp 3 tips på Smögen

Våra medarbetares guldkorn

1. Det går inte att prata om Smögen utan att nämna Smögenbryggan. Här möts shopping och mat i en minst sagt idyllisk miljö.

 

2. Bada som är så kul. Ta ett dopp i det blå på en av Smögens många olika klippor och badplatser… På det fjärde ska det ske!

 

3. Unna dig en go hamburgare The Barn Smögen, du kommer inte ångra dig!

Om tjänsten

Slappna av med SMS Park – parkera på ett enklare sätt under din semester. Starta när du kommer, avsluta när du åker. På så vis betalar du bara för den tid du står parkerad och du får en månadsfaktura över alla dina parkeringar.

Med vår app kan du parkera på en mängd olika platser runt om i Sverige. Vi finns på över 250 orter – från Boden i norr till Ystad i söder. SMS Park gör det enkelt och smidigt för dig att parkera och du slipper ägna dig åt kluriga beräkningar av hur lång tid du ska stå parkerad – med oss väljer du sluttid själv.

Ladda ned vår app