SMS Park i Stockholm

Parkera med SMS Park-appen i hela vackra Stockholm. Sveriges mest omtyckta app för parkering.

Ladda ned appen

Om tjänsten

Parkera med SMS Park-appen i hela Stockholm. Du hittar enkelt närmsta parkering på kartan i appen. Starta när du kommer, avsluta när du åker. På så vis betalar du för den tid du står parkerad. Lägg till ett betalkort i appen eller välj att få månadsfaktura över dina parkeringskostnader. Kika gärna på filmen om hur tjänsten fungerar och på kartan för att se var i Stockholm du kan parkera med SMS Park.

Ps. Vi finns också över hela Sverige på 260 orter. Du behöver egentligen bara EN app för parkering.

video thumbnail

Mer om parkering i Stockholm

Parkering i Stockholm innerstad

Med SMS Park-appen kan du parkera på 2000 ställen i Stockholm innerstad – på gator, p-hus och kommunal parkeringsplatser, bland annat där Betala P finns. I innerstaden har vi fåtal skyltar, däremot ser du tydligt i appens karta i var närmsta parkering finns och vad det är för zon. På övriga platser kan du däremot stifta bekantskap med våra fina skyltar – precis som i övriga Sverige.

Boendeparkering

I vår tjänst kan du även ha din boendeparkering. Det enda som krävs är vår app och ett parkeringstillstånd. Väljer du område 2-5 får du förslag på boendeparkeringsbiljett. Då betalar du en lägre taxa än normalt. Tänk på att ha ditt parkeringstillstånd väl synligt i vindrutan.

Ansök om parkeringstillstånd

Sevärdheter i Stockholm

Våra sommartips

Sommaren blomstrar och Stockholm med den. Det finns mycket roligt att göra och fint att se i vår vackra huvudstad. Här har vi listat vår topp 3 (med tips på parkeringar i närheten där du kan använda vår app såklart!)

1. Gröna Lunds Tivoli

En heldag på Gröna Lund garanterar skratt, tjut och njut. Här hittar du 30 attraktioner, bland annat sju berg- och dalbanor och världens högsta Fritt Fall Tilt. Missa inte utsikten över Stockholm från strandpromenaden. Parkera ett stenkast ifrån Gröna Lund vid Garnisonen.

2. Kungliga slottet

Kungliga slottet är ett av Europas största med över 600 rum och H.M. Konungens officiella residens. Slottet är öppet för allmänheten och erbjuder fem museum. Missa inte heller vaktparaden och den dagliga vaktavlösningen. Närmaste parkering är Slottsbackens P-hus bara några meter från slottet.

3. Vasamuseet

Regalskeppet Vasa sjönk under sin jungfruseglats mitt i Stockholm 1628 och bärgades 333 år senare, år 1961. Vasamuseet är idag Skandinaviens mest besökta museum med det enda skeppet från 1600-talet. Fri entré för barn 0-18 år. Parkera direkt till höger efter Djurgårdsbron.

 

SMS Park Sevärdheter

Vill du ha fler sommartips runt om i Sverige? Klicka här!

SMS Park – du behöver bara en app för parkering!

Skaffa appen nu

Ladda ned