SMS Park i Stockholm

Oss hittar du i stora delar av Stockholmsområdet. Från Nacka till Norrmalm, Solna till Södermalm. Vi finns bland annat på alla kommunala parkeringsplatser.

Ladda ned appen

Om tjänsten

Unna dig enklare parkering i hela Stockholm. Starta när du kommer, avsluta när du åker. På så vis betalar du för den tid du står parkerad och du får en månadsfaktura över dina parkeringsköp. Kolla gärna kartan nedan för att se var i Stockholm du kan parkera med SMS Park.

Om tjänsten

Gatuparkering

Med vår app kan du parkera på en mängd olika platser i Stockholm, bland annat där Betala P finns. Detta innebär att du kan parkera på gator och torg i hela huvudstaden. I innerstaden har vi inga skyltar, i appens karta ser du tydligt vilka områden vi finns på. På övriga platser kan du däremot stifta bekantskap med våra fina skyltar – precis som i övriga Sverige.

Boendeparkering

Med vår tjänst kan du även lösa din boendeparkering. Det enda som krävs är vår app och ett parkeringstillstånd. Väljer du område 2-5 får du förslag på boendeparkeringsbiljett. Då betalar du en lägre taxa än normalt. Tänk på att ha ditt parkeringstillstånd väl synligt i vindrutan.

Ansök om parkeringstillstånd

SMS Park gör din vardag enklare

Skaffa appen nu

Ladda ned