SMS Park i Uppsala

Oss hittar du runt om i hela Uppsala kommun och i närområdet.

Ladda ned appen

Nytt avtal 1 Oktober 2018

Från och med den 1 oktober har antalet betalleverantörer för mobil parkering minskat från fem till två i Uppsala kommun. SMS Park är en av dem, något vi är väldigt glada över. Redan i september byttes alla instruktionsskyltar i Uppsala ut, vilket innebär att ni nu kan se SMS Park-skyltarna ännu tydligare än tidigare. Med SMS Park kan du både boende- och korttidsparkera – allt på ett och samma ställe. Kolla gärna kartan nedan för att se var i Uppsala du kan parkera med SMS Park.

Om tjänsten

Du väljer själv om du vill betala din parkering via SMS eller via app. Instruktioner om hur du går tillväga finns på alla våra snygga skyltar. Vår app finns att hämta på Appstore och Google play.

Du visste väl om att vi även finns i stora delar av Stockholm? Från Nacka till Norrmalm, Solna till Södermalm – oss hittar du på över 2000 platser. Vi har ett samarbete tillsammans med Betala P vilket gör det möjligt för dig att parkera med oss längs gatorna i innerstaden i Stockholm. Det finns inga skyltar på plats – appen ger dig istället förslag på närliggande platser.

 

Parkera lite smidigare med SMS Park

Skaffa appen nu

Ladda ned