Upptäck Västervik med SMS Park

Parkera i närheten av våra sköna semestertips i Västervik

 

Ladda ned vår app
Hitta parkering

Västervik

Sommaridyllen

Västervik är Sveriges alldeles egna sjöstad, tillika en av Smålands allra självklaraste sommaridyller. Här får du ta del av natur, skärgård och öar – 5 000 stycken för att vara exakt. Det är en aktiv stad med både framgångsrika segelklubbar, tennis-entusiaster och speedwaylag. Sist men inte minst hushåller de en av Nordens allra största semesteranläggningar – Lysingsbadet.

 

Fler sommartips i Sverige

Topp 3 tips i Västervik

Våra medarbetares guldkorn

1. Besök Visfestivalen vecka 28 för go musik och härlig stämning under några kvällar i Slottsruinen.

 

2. Köp dig något gott och strosa runt i Stadsparken och ta dig sedan på en rundtur i Västerviks pittoreska stadskärna.

 

3. Har du lite extra tid i Västervik är Gamleby väl värt ett besök. Framförallt Gamlebys trekantiga torg har en mysighetsfaktor utöver det vanliga.

Om tjänsten

Slappna av med SMS Park – parkera på ett enklare sätt under din semester. Starta när du kommer, avsluta när du åker. På så vis betalar du bara för den tid du står parkerad och du får en månadsfaktura över alla dina parkeringar.

Med vår app kan du parkera på en mängd olika platser runt om i Sverige. Vi finns på över 260 orter – från Boden i norr till Ystad i söder. SMS Park gör det enkelt och smidigt för dig att parkera och du slipper ägna dig åt kluriga beräkningar av hur lång tid du ska stå parkerad – med oss väljer du sluttid själv.

Ladda ned vår app