Hej!
Vi har nu blivit EasyPark.
Möjligheten att starta parkeringar med SMS Park, både via vår App och SMS finns därmed inte längre .
För att fortsätta Parkera, använd nu EasyPark!

Vår expertis

För att verkligen utmärka oss har vi valt att fokusera vår tjänst på tre grundstommar.

Användarvänlig

När vi startade SMS Park var det allra viktigaste att tjänsten skulle gå att använda direkt och för alla. Det är något som genomsyrar hela vår verksamhet än idag.

Idag har SMS Park använts av mer än 1,8 miljoner kunder, en siffra vi ser som en kvalitetsstämpel på att vi gör något bra. Idag har vi flera dedikerade team som varje dag förbättrar och effektiviserar våra tjänster – alltid med användaren i fokus.

Med oss som partner ser vi till att alla våra kunder får en så smidig parkeringsupplevelse som möjligt.

Helhetslösning

Vår kompetens innefattar allt ifrån korttidsparkeringar via app till mer komplexa lösningar, t.ex. kravstyrda tillståndslösningar som boendeparkering. Vi tror att det enda sättet att verkligen förbättra kundnyttan är att tillsammans med er arbeta med parkering i sin helhet.

Vi erbjuder därför även flertalet produkter som är skräddarsydda utifrån era förutsättningar. Dessa kan hjälpa er effektivisera er vardag, så att ni får mer tid över till saker som hjälper er att växa som företag.

Samarbetspartner

På Inteleon vill vi göra mer än att leverera en färdig lösning. Tillsammans med er vill vi utveckla våra produkter och skapa helt nya tjänster för att täcka alla behov som finns på marknaden. Både idag och imorgon.

Med vår kunskap om digitala tjänster och er branscherfarenhet ser vi fram emot att förbättra parkering för Sveriges bilister.

Hör av er till oss

Kontakta oss så hjälper vi er att komma igång att ta betalt med framtidens betaltjänst!

uppdragsgivare@smspark.se