Välkommen till Sommarsverige

Ta del av SMS Parks tips för en mer minnesvärd sommar!

 

Vår sommarguide
Ladda ned vår app

 

Våra tips till en minnesvärd semester

Att Sverige har mycket att erbjuda den som är ute efter en minnesvärd semester är ingen hemlighet. För de badsugna finns det få ställen som slår västkustens stränder, för de äventyrslystna har Sverige allt från badland till äventyrsland och för de matsugna finns det en mängd fantastiska restauranger och caféer runt om i hela landet.

Alla har vi våra smultronställen, även vi som jobbar på SMS Park. Vi har i år valt att dela med oss av några av dessa. Ladda ned vår guide till Sommarsverige och ta del av några av våra medarbetares bästa tips och guldkorn. Härlig semester!

 

Vår sommarguide

Bra att tänka på inför sommarsemestern

 

1. Håll koll på vädret

Vädret. En av Sveriges hetaste samtalsämnen, under semestern når det oftast sin kulmen. Att ha en bra väder-app till hands är därför att föredra. Vi rekommenderar Klart.se som bland annat har en jämförelsetjänst där du kan se vad olika väderappar förutspår för väder. Det är inte så dumt det.

 

2. Gör ett oväntat stopp

En semester brukar oftast planeras i minsta detalj, men ibland kan det oplanerade visa sig bära frukt. Låt oss förklara. Att besvara frågorna var, när och hur inför resan är så klart förnuftigt, men vi uppmanar dig även att ta en avstickare till ett ställe du inte planerat in. Kanske är det där du finner ditt nästa guldkorn? Ge det en chans!

 

3. Tar du bilen? Parkera med SMS Park

Semestern är till för mental återhämtning och skoj, let’s face it – ingen vill bry sig om sin parkering, det ska bara lösa sig. SMS Park finns på över 260 orter runt om i Sverige, med oss kan du justera din parkeringstid direkt i telefonen och du slipper fiffla med pappersbiljetter. Det ger dig mer tid till annat skoj, sånt som du faktiskt vill göra under semestern – parkeringen ska inte behöva komma i vägen.

Våra utvalda semesterorter

Läs mer om SMS Parks sommarfavoriter nedan och ta del av våra bästa tips