Hej!
Vi har nu blivit EasyPark.
Möjligheten att starta parkeringar med SMS Park, både via vår App och SMS finns därmed inte längre .
För att fortsätta Parkera, använd nu EasyPark!

SMS Park blir en del av EasyPark

SMS Park går nu successivt över till att bli EasyPark och kommer snart inaktiveras helt och hållet. Detta innebär att du kommer kunna använda EasyPark på alla platser där du tidigare kunnat använda SMS Park.

Du ser mer information i SMS Park-appen när det är dags för dig att enkelt flytta över ditt konto. SMS Park-appen kommer även ge information om just det område du försöker parkera på är flyttat till EasyPark. Kom ihåg att ladda ner senaste versionen för bästa upplevelse!

Använder du redan EasyPark? Snyggt! Då är det bara att fortsätta parkera som vanligt med EasyPark-appen. 

Använder du kartan?

Kom ihåg att kontrollera så att pin:en i appen är rätt placerad innan du startar din parkering!

Har du en långtidsparkering igång?

Din långtidsparkering kommer självklart att gälla perioden ut! Har du automatisk förlängning så kommer det också att fortsätta fungera tills den dag just din yta stängs ner för SMS Park. Givetvis kommer vi informera dig när det händer så att du kan fortsätta långtidsparkera, men då i EasyPark-appen.

Hur går flytten till?

När det är dags för dig att flytta över så kommer du att få upp en grön banner längst upp i SMS Park-appen. Där går du igenom följande enkla steg:
1. Verifiera att ditt telefonnummer stämmer
2.  Verifiera dina övriga uppgifter
3. Ladda ner EasyPark-appen

Utan att du behöver göra någonting mera följer alla dina uppgifter med över från SMS Park-appen till EasyPark-appen. Det gäller även pris och betalmetod.

Fördelarna med EasyPark

Efter att du genomfört flytten kan du hantera din parkering med din mobiltelefon, precis som tidigare. Du kommer dessutom få tillgång till ett större utbud av smarta parkeringslösningar och funktioner.

Kör du en Elbil? Med EasyPark appen kan du hantera både laddning och parkering, direkt i appen.

Fler betalsätt. Med EasyPark kommer du får tillgång till fler betalsätt än tidigare, till exempel Swish och PayPal. Samtliga betalsätt som funnits på SMS Park kommer även att finnas hos EasyPark

SMS-parkera. Brukar du starta/avsluta din parkering via SMS? Även den möjligheten finns nu hos EasyPark. Tänk bara på att ändra telefonnumret du smsar till: 010-333 44 00

Är din parkering på väg att ta slut? Precis som tidigare kan du förlänga en pågående parkering direkt i din telefon med EasyPark.

Kom du tillbaka till din bil tidigare än väntat? Med EasyPark kan du självklart stoppa din parkering och undvika att betala för oanvänd parkeringstid.

Fler parkeringsmöjligheter. Du kommer kunna parkera på ännu fler platser runt om i Sverige, men också ute i Europa. EasyPark finns nämligen i 19 länder och mer än 1500 städer.

Hitta ledig gatuparkering. Med EasyPark-tjänsten Find som lanserats i flera svenska städer guidar vi dig till en ledig parkeringsplats. Du kan även se i realtid när en annan EasyParker avslutar sin parkering och lämnar sin plats.

Bra att veta

Parkerar du i flera olika städer? Då flytten från SMS Park till EasyPark sker kontinuerligt under en längre tidsperiod så kan det vara så att du fortfarande behöver använda SMS Park-appen i vissa städer du parkerar i. SMS Park-appen kommer alltid att guida dig över till EasyPark-appen om det är så att just den area du försöker parkera på är flyttad.

Zonkoder. I EasyPark-appen är kartan det centrala. Din telefons GPS placerar pekaren i appen där du och din bil befinner er och hjälper dig på det sättet att välja zonkod, så länge du är i, eller precis i anslutning till bilen förstås. Om det finns flera zoner i närheten så kommer du få en fråga för att hjälpa dig säkerställa att du startar din parkering i rätt zon. Vill du fortfarande använda zon-koden? Inga problem! Zon-kod i EasyPark-appen heter Områdeskod och längst upp till höger i EasyPark-appen hittar du knappen “Skriv in områdeskod” där du kan göra precis som tidigare.

VIKTIGT! Zonkoden/områdeskoden kan ha ändrats hos EasyPark! Se därför till att du tar en titt på skyltarna vilken kod som gäller innan du startar din parkering för att undvika kontrollavgifter!

 

 Är du företagskund?

För mer information om EasyPark besök easypark.se

Om du har några frågor, tveka inte att kontakta EasyPark på: 077-011 22 00 eller e-post support@easypark.se